De perfecte locatie voor al uw feesten is ongetwijfeld Party- en Evenementencentrum Crystal Events in Zetten. Ons centrum is mooi gelegen in de prachtige Overbetuwe in de provincie Gelderland.

Uw bruiloft
Uw bruiloft kan écht de mooiste dag van uw leven worden! Niet alleen over de organisatie vooraf, maar ook op de trouwdag zelf hoeft u zich bij Crystal Party & Events geen zorgen te maken. Wij hebben de ruimte, wij hebben de mensen en de contacten. Maar vooral zijn wij creatief in de aankleding van de zaal en het bedenken van originele details. Wij denken graag met u mee, om uw huwelijksfeest onvergetelijk te maken!. Wij maken zelfs op verzoek een orginele film van uw huwelijk of maken er een TV programma van dat u levenslang kan terugkijken.

Wilt u graag eens uw (verjaardags)feest op een bijzondere manier vieren? Of bent u van plan een feest voor een familielid te organiseren? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in staat om samen met u een feest te organiseren, waar nog lang over nagepraat zal worden. Van klein tot groot, van smalle tot brede beurs, er is heel veel mogelijk. Ga met ons in gesprek en laat u verrassen door de unieke ruimte en de bijzondere locatie.

Bereikbaarheid en de Centrale ligging

In 2 minuten bereikbaar vanaf de snelweg A15 Tiel/Arnhem en op 1 minuut loopafstand van NS Station Zetten-Andelst

Gratis parkeren

Over de parkeerplaatsen hoeft u zich geen zorgen te maken. Crystal Events beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Gratis wifi

Crystal Events beschikt over wifi door de gehele zaal

Catering

Crystal Events beschikt over een compleet ingerichte keuken voorzien van professionele apparatuur.

Bar & tapinstallatie

Wij beschikken over een bar met tapinstallatie, sta tafels en barkrukken