Trouwbeurs 

TROWEN IN ZETTEN

10-04-2022

Gefeliciteerd, binnenkort zullen jullie gaan trouwen! Hiervoor is een prachtige bruiloft een must, en laat de eerste versie van Trouwen in Zetten trouwbeurs nou net om de hoek staan.

Op Zondag 10 april van 12:00 tot 17:00 houden wij de grootste trouwbeurs van het Oosten in Zetten, Gelderland genaamd Trouwen in Zetten.

Trouwen in Zetten zal plaats gaan vinden in Crystal events in het voormalige veilinggebouw van Overbetuwe en het bijbehorende koelhuis in Zetten. De locaties zijn omgetoverd tot 2 feestlocaties met alle benodigde faciliteiten om er een prachtig evenement van te gaan maken. De ligging is ook perfect, op 300m afstand van de A15, en maar 100m lopen vanaf treinstation Zetten/Andelst. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig zodat u ook met eigen vervoer naar onze trouwbeurs kunt komen.

Op de beurs zullen veel verschillende mogelijkheden zijn, maar het belangrijkste aspect is dat jij na het bezoeken van de beurs een beter beeld hebt van jouw bruiloft! Op de beurs kun je zo fotografen ontmoeten, photobooth regelen, trouwjurken bekijken en bespreken, verschillende trouwringen zien en zelfs zullen er visagisten rondlopen die jouw dag écht afmaken.

Een bruiloft zonder feest is ook niks, daarom zullen er ook verschillende bedrijven rondlopen die jou hiermee kunnen helpen. Voor het opdoen van nieuwe ideeën, inspiratie en unieke ervaringen is het dus aan te raden om onze trouwbeurs Trouwen in Zetten te bezoeken op 10 april van 12-17 in Zetten, Gelderland. Zorg dat je dit niet mist, want dan krijg je achteraf gegarandeerd spijt!

Wees erbij, en wie weet win jij wel een prachtig cadeau voor je eigen trouwfeest!

 

 

Redenen om een trouwbeurs te bezoeken :
Inspiratie
Doe op het Trouwen in Zetten op 10 april van 12-17 inspiratie op voor jouw bruiloft. Op ons event zullen verschillende experts en bedrijven rondlopen die kunnen helpen met het opzetten van een prachtige dag. De mogelijkheden zijn eindeloos, en ook voor hen die nog op zoek zijn is het verstandig om langs te komen. Dan kunnen onze specialisten jou helpen met het maken van de juiste keuzes voor jouw bruiloft! Van trouwjurken tot trouwringen, en van cateringbedrijven tot een muziekband. Alles zal rondlopen op de Trouwen in Zetten trouwbeurs.
Vertrouwen
Op onze beurs lopen vele verschillende bedrijven rond die jij misschien al wel online hebt gevonden, en nu persoonlijk kunt spreken. Een persoonlijke band is belangrijk bij jouw bruiloft, zodat alles verloopt naar wens van de bruid en bruidegom. Ook om die reden is het verstandig om naar onze trouwbeurs te komen op 10 april in Zetten, Gelderland.
 
Winnen?!
Op de beurs is het mogelijk om allerlei verschillende Prijzen te winnen. Zo kun je dingen gratis krijgen, waar je eigenlijk bij de bruiloft voor had moeten betalen zoals: trouwjurken, trouwringen, complete fotoshoot op je trouwdag en veel meer. Is dit nou iets waar je kans op wilt maken? Bezoek dan onze trouwbeurs aankomende 10 april van 12-17 in Zetten, Gelderland. Dan kun jij kans maken op de mooiste trouwprijzen!
 
 
Trouwen in Zetten
 
Datum : Zondag 10-04-2022
Tijd : 12:00 uur 17:00 uur
Locatie: Crystal events
Het adres: Wageningsestraat 31 6671DA Zetten
Gratis toegang
Gratis parkeren

Crystal Events maakt uw feest, congres of beurs tot een onvergetelijke ervaring! Uiteraard kunnen wij bij alle gelegenheden de catering verzorgen, of het nu gaat om alleen koffie en thee in de pauzes, of lunches en/of diners voor de deelnemers.
Voor meer informatie, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.